Nykyinen ja tulevaa

Elvis Presley´s

Pink Cadillac

Rock`n Roll-musikaali  , jossa naiset laulavat Elviksen musiikkia myydessään Elvikselle 100:n Cadillacin!

Livebändi pistää punttiin vipinää ja lantion liikkeelle!
 

ALKAA TOUKOKUUSSA ti. 21.5 klo 19.00!

ti. 4.6

ti.9.7

ti.13.8

Rooleissa:

Marjut Johansson, 

Johanna Schwela,

Virpi Lummevuo

Yhtye: Kari Rautio (rummut), Benja Nordgren (kitara), Ari Ainasoja (kontrabasso)

Musiikin ohjaus: Ari Ainasoja

Ohjaus: Irina Ainasoja-Huotari

Puvustus: Dora Lehtinen

Yhteistyössä S.S. Ukkopekka ja Vintage Eija´s ja Elvis Presley Finland Foundation

kuvat: Antti Kevätlahti

4.6 mukana Emmi Polviander

Marjut Johansson.png
johanna.png

Irina Ainasoja-Huotari, näyttelijä, laulaja

32263327_2087997578137104_49396110922140

Elvis osteli Cadillacceja ja myös lahjoitteli niitä niin tutuille kuin tuntemattomille. Vuonna 1955 hän osti ensimmäisen, se oli vaalean punainen Fleetwood ja toimi Elvis & The Blue Moon Boysien keikka-autona. Se kuitenkin rikkoutui ja paloi Arkansasissa kesäkuun viidentenä samana vuonna.

Kuukautta myöhemmin Elvis osti seuraavan ja samaan aikaan valtakunnalliselle levymyyntilistalle nousi "Baby Let`s Play House",  jossa Elvis laulaa vaalenpunaisesta Cadillacista. Hän antoi maalauttaa uuden Cadillaccinsa ja väriksi tuli "Elvis Rose". Myöhemmin hän lahjoitti tämän auton äidilleen, jolla tosin ei ollut ajokorttia.

Tämäkin Cadillac joutui kolariin, mutta korjattiin ja katto maalatiin valkoiseksi. Tätä pidetään alkuperäisenä "Pink Cadillacina" ja sitä voi mennä ihastelemaan Gracelandiin.

Sittemmin Cadillacceja siis tuli ja meni ainakin 100 kpl. Musiikkiteatteriesityksessämme paneudutaan humoristisesti juuri sadannen Cadillacin hankintaan, toki myyjättäriä jännitti tällainen ostaja, joka oli paitsi rokin kuningas, mutta myäs Cadillac-ostajien keisari.

Vaalean punaisista Cadilacceista tuli muoti- ja kulttuuri-ilmiö, monet maalauttivat autonsa, sillä valmistajalla ei ollut enää sen värisiä tuotannossa.

Lauluja sävellettiin aiheesta ja  Clint Eastwood esiintyi saman nimisen elokuvan pääosassa.

Myös Turun Musiikkiteatterin esityksessä kuullaan lauluja Cadillaceista ja kaaroista Elviksen hittien lomassa ja kun ensin on Cadillac-kaupat tehty, pääsee yleisö myös tanssilattialle s/s Ukkopekan paluumatkalla,..

Dramaturgian esitykseen on suunnitellut Ari Ainasoja ja se perustuu Luigi Januzzin kirjoittamaan näytelmään "All the Kings Women", tekstin suomensi alunperin Liisa Jukola. Esityksessä kuullaan mm. sävelmät: That´s All Right My Mama, Hound Dog, Blue Suede Shoes, Jailhouse Rock, Shake Rattle And Roll ja monia muita.