top of page

Nykyinen ja tulevaa

Elvis Presley´s

Pink Cadillac

Rock`n Roll-musikaali  , jossa Elviksen naiset laulavat Elviksen musiikkia myydessään Elvikselle 100:n Cadillacin!

Livebändi pistää punttiin vipinää ja lantion liikkeelle!
 

Rooleissa:

Emmi Polviander, 

Irina Ainasoja-Huotari,

Virpi Lummevuo

tanssi: Anna Väre, Sergey Borisov

Yhtye: Kari Rautio (rummut), Benja Nordgren (kitara), Ari Ainasoja (kontrabasso)

Ohjaus: Irina Ainasoja-Huotari

Tuotanto: Ari Ainasoja

Yhteistyössä  Elvis Presley Finland

Irina Ainasoja-Huotari, näyttelijä, laulaja

2f0951e0-dee4-43f3-a14d-9a2d98994d27.JPG

NYT VARATTAVISSA PIKKUJOULUIHIN!

 

Cadillaccien historiaa

Elvis osteli Cadillacceja ja myös lahjoitteli niitä niin tutuille kuin tuntemattomille. Vuonna 1955 hän osti ensimmäisen, se oli vaalean punainen Fleetwood ja toimi Elvis & The Blue Moon Boysien keikka-autona. Se kuitenkin rikkoutui ja paloi Arkansasissa kesäkuun viidentenä samana vuonna.

Kuukautta myöhemmin Elvis osti seuraavan ja samaan aikaan valtakunnalliselle levymyyntilistalle nousi "Baby Let`s Play House",  jossa Elvis laulaa vaalenpunaisesta Cadillacista. Hän antoi maalauttaa uuden Cadillaccinsa ja väriksi tuli "Elvis Rose". Myöhemmin hän lahjoitti tämän auton äidilleen, jolla tosin ei ollut ajokorttia.

Tämäkin Cadillac joutui kolariin, mutta korjattiin ja katto maalatiin valkoiseksi. Tätä pidetään alkuperäisenä "Pink Cadillacina" ja sitä voi mennä ihastelemaan Gracelandiin.

Sittemmin Cadillacceja ja muita autoja siis tuli ja meni ainakin 200 kpl. Musiikkiteatteriesityksessämme paneudutaan humoristisesti juuri sadannen Cadillacin hankintaan, toki myyjättäriä jännitti tällainen ostaja, joka oli paitsi rokin kuningas, mutta myäs Cadillac-ostajien keisari.

Vaalean punaisista Cadilacceista tuli muoti- ja kulttuuri-ilmiö, monet maalauttivat autonsa, sillä valmistajalla ei ollut enää sen värisiä tuotannossa.

Lauluja sävellettiin aiheesta ja  Clint Eastwood esiintyi saman nimisen elokuvan pääosassa.

Elvis, ostaisitko minulta Cadillaccin?

Esityksessä kuullaan mm. sävelmät: That´s All Right My Mama, Hound Dog, Blue Suede Shoes, Jailhouse Rock, Shake Rattle And Roll ja monia muita.

0-1.jpg
bottom of page