top of page

Kaikki kuninkaan naiset - Elvis nähtynä naisten silmin musikaalin kuulumisiaNyt on Vaakahuoneen kesäkausi avattu, Vapusta toivuttu ja UkkoPekan testiristeilykin tehty! Pääpäivä lähestyy ja pian laiva jo starttaakin laiturista, kannella pistetään jalkaa koreaksi ja laulukin alkaa raikaa. Lippuja esitykseen on vielä jonkin verran tarjolla joten käykää ihmeessä hakemassa omanne kun vielä ehditte! Luvassa on ennen näkemätön spektaakkeli kaikilla herkuilla, itse upean esityksen lisäksi tarjolla on niin ruokaa kuin juomaakin. Väli-ajalla ja esityksen jälkeen soi livemusiikkia, jonka kruunaa upeat merinäköalat 80-vuotta täyttävän UkkoPekka höyrylaivan yläsalongin ikkunoista.

Musikaalin aluillepanosta on nyt melkeimpä puolisen vuotta vierähtänyt ja näin on vaan tämäkin esitys saatu raiteille rullaamaan. On ollut hienoa nähdä miten motivoituneita ja innostuneita niin näyttelijät, muusikot kuin itse tuottajakin on prokkiksesta ollut ja niin on edelleenkin. Näin on musikaali pikkuhiljaa muovautunut malliinsa ja pian on kenraalikin jo täällä. Onhan toki tämäkin prokkis muutaman harmaan hiuksen vaatinut sekä monta, monta kuppia kuumaa kahvia, mutta nyt alkaa olla jo homma paketissa, enää hiotaan vain stemmoja ja treenataan koreografioita!
Luvassa myös tunnelmia keskiviikon rooliasujen sovituksesta liikeestä VintagEija's

😃💃 Tämä ihana liike sijaitsee Maariankatu kympissä, Turussa. Käväise toki itsekkin pyörähtelemässä ja tekemässä löytöjä!


Seuraa meitä myös Facebookissa :')

9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page